Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Mindenheti betevő abszurd

2009.07.07. 09:53 zaphodbb

Nem bírok ki egy egész hetet abszurd gyerekholmik mutogatása nélkül, úgyhogy a hőn szeretett Miss Tati választékából emelek ki ma megint néhány igen csicsás darabot. Úgy tűnik, Miss Tatiéknál kifejezetten a mi abszurdisztán rovatunkba terveznek és gyártanak gyerekszoba cuccokat.

Most, kérem szépen, kedves közönségünk, órákat láthattok. Ha ilyen órája lenne a kölkeimnek, akkor nem kérdezhetném tréfásan, hogy na, és mi kéne még, toronyóra lánccal? , merthogy az már lenne nekik. Nem annyira bizarr darabok ezek, mint a lámpák voltak, de pont annyira ízléstelenek, hogy mutogatni kell őket.

Forrás: Miss Tati & Friends

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő abszurdisztán gyerekszoba dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr761230719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása