Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Sikkes táska anyáknak

2009.07.08. 17:38 felhasznalo

Sokféle pelenkázótáskát felvonultattunk már a blog története során, anyáknak-apáknak is, de olyat még nem találtunk eddig, ami az elegánsabb-sikkes vonalhoz közelített volna. Most viszont igen.

Az ausztrál Il Tutto cég Nico táskája ugyanis pont úgy néz ki kívülről, mint egy frankó kis nőcis tatyó, amihez felkaphatjuk a csini csőszoknya-blúz vagy kiskosztüm variációnkat akár egy tűsarkú topánnal is. Persze, anyaként tudjuk ám, hogy játszóra tűsarkúban menni nem annyira nevetséges, mint amennyire nem praktikus – szép kerek mondat lett ez, azt hiszem -, de azért jó érzés gyerek mellett is nőcinek érezni magunkat. Mert megérdemeljük.

A táska pedig mindent tud: van benne egy rakás tárolórekesz, cumisüvegtartó, pelenkatartó, ráadásul mind-mind pöttyös textiliából, amit ugye, szeretünk nagyon, meg divatos is mostanság. Arra is gondoltak, hogy egy ilyen táskában azért olykor nagyobb a kupi, mint egy sima női tatyóban, ezért a belső bélés kizippzárazható, és mosható, amiért szabad imádni a tervező fantáziáját, mert különben sosem lenne igazán tiszta az a táska, hiába minden trükk és praktika. Tartozik még hozzá egy – ugyancsak – pöttyös pelenkázólap, hogy teljeskörű szolgáltatást nyújtson a táska minden anyának.

Forrás: Il Tutto Nico

Szólj hozzá!

Címkék: táska anya pelenkázás praktikus baba tárolás úton csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr391234336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása