Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Pillangók a plafonon

2009.07.21. 14:30 felhasznalo

Porcelánból készült ez a fantasztikus – és rettenetesen drága – csillárcsoda, amelyhez nyilván nem a pillangók, hanem az éjjeli lepkék – családi néven: krokik – fényhez való halálos vonzódása adott ötletet. De legyen bármilyen drága, akkor is itt a helye, ha már egyszer designnal is foglalkozunk, no meg sosem árt, ha mutatunk olyan dolgokat, amelyek esetleg inspirációt adhatnak a mi alkotó kedvű Olvasóinknak.

Nekem nagyon tetszik, különösen, ha elképzelem, micsoda játékot enged ez az installáció a fénynek. Szívesen elfogadnám, főleg, ha legalább 4 méter belmagasság lenne nálunk, ami nincs. De lehet, hogy kisebb formában, valami különleges, hőálló papírból azért megpróbálom házilagosan lekoppintani a lány szobájába.

Forrás: Diffuse Ltd.

1 komment

Címkék: design gyerek fény lámpa dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr591246261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kismoly 2009.07.23. 00:26:05

Hűűű, de jól néz ki, azt hiszem én legyártom, amint kész megmutatom;)
süti beállítások módosítása