Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Barbie bedurvít

2009.08.04. 15:06 zaphodbb

Nemrég egy kis összeállítást láthattatok itt a blogon a Barbie-ról, az ötvenedik születésnapja alkalmából. Azt hittük akkor, hogy az eseményre egy igazi Barbie autót megtestesítő Fiatot nem lehet überelni, de ez az elképzelésünk romba dőlt most, hogy rátaláltam az igazi, nagy Malibu Dream House-ra, azaz az Álom Házra Malibuban, amit Barbie ötvenedik szülinapjára tervezett Jonathan Adler, és épített fel a Mattel.

Először annyi jutott eszembe, hogy ez beszarás, aztán másodszorra is, majd harmadszorra az, hogy ezt látnotok kell. Pár képet rakok csak ízelítőül, de érdemes végigböngészni az összeset, mert az agyamat eldobtam tőle valahol útközben, annyira csicsa és annyira Barbie. Szerintem a lányaim korosztálya, illetve a gyermetegebb lelkületű tinilányok, visongva őrülnének meg, ha bejuthatnának ebbe a házba.

Külön felhívnám a figyelmeteket a Barbie cipős gardróbra, aminél betegebbet nem nagyon láttam még.

Forrás: laist

7 komment

Címkék: design ünnep barbie abszurdisztán dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr521282811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vkorsi 2009.08.04. 17:15:06

a cipős tényleg nagyon durva :D :D
és persze tuti, hogy Louboutin mind ;)

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.08.04. 19:25:20

@vkorsi: hát, hogy milyen márkájúak a cipők, arra Strange vagy Virgogirl a Csecsebecséről biztos kapásból vágná a választ...

Mi inkább a gyerekcipőkben vagyunk otthon.:)

Krizzta · http://krizzta.blog.hu/ 2009.08.05. 06:07:04

aztamindenit, majd' kifolyt a szemem a sok rózsaszíntől, nekem ez horror, de a lányomnak még tetszene...

Hannahmama 2009.08.06. 12:21:21

Mi a baj ezzel a häzikoval? Nekem nagyon tetszik, egyedül a häloszoba sok a szememnek, de a többi nagyon kiräly. na jo azok a ipök kimaradhattak volna, inkäbb kisebb meretü, es nem 15centi sarokkal megäldott läbbelieket rane bele.
Nagyon szuperül nez ki amugy!

zaphodbb · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.08.06. 15:15:09

@Hannahmama: hát kinek mi néz ki szuperül:))) nekem kínzás lenne, ha ilyen környezetben kéne élnem, körülvéve hatalmas rózsaszín pudlikkal és szemkifolyató mintájú kővel, rajta zebra-győzike-szőnyeggel:D hogy a kályhaezüstös puffokról már szót se ejtsek:)))

Hannahmama 2009.08.06. 18:46:16

@zaphodbb: Ez azert van, mert neked mär benött a fejed lägya :):):):) De szerintem meg egy 18-20 eves läny is szeretne a kis lakäsät ha igy lenne berendezve. :) En nem magamat nezem ha ide jövök, hanem a länykämat, neki kicsit kesöbb biztosan nagyon bejönne az egesz ugy ahogy van, meg a häloszoba is, ami azert nekem is sok lätvänyilag. De a pudlik nagyon kirälyak a szememben, mär csak azert is, mert ha nem jön teso mostanäban akkor nekünk is lesz egy oriäs vältozat :):):)

rrgida 2009.08.07. 09:09:52

Jézusom, ez tényleg beteg....
süti beállítások módosítása