Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Mint a sátor fenn a fán

2009.08.05. 09:54 felhasznalo

Még hátra van a nyár egyharmada, abból az igazi nyaralós, izzadós, vakítófehérségű, strandolós és hűsölős fajtából, töltekezzünk is fel belőle istenesen, úgyis jön még kutyára tél. Töltsünk minél több időt a szabadban, persze nem a tűző napon mindenféle védekezés nélkül, de terüljünk el a kertben, a réten, járjuk az erdőt-mezőt, építsünk homokvárat, reptessünk sárkányt és merüljünk alá a habokba, gyerekestül-mindenestül.

Gyerekkorom nyarait szüleimmel általában kempingekben töltöttem, sátorban, kullancsokat szedegetve magunkból, békát hajkurászva, darázszümmögést hallgatva. Imádtam. A sátrazás iránt így hát hasonlóképp olthatatlan imádat alakult ki bennem, mint zaphodbb-ben a baglyok és a tutyik iránt. És akkor talál az ember egy olyan dolgot, ami sátor is, meg nem is, hinta is, meg nem is, kuckó is, meg nem is, hát hogyne lelkesednék be teljesen.

A Treepee sátrai ugyanis hinták, kuckók és sátrak is egyben, amelyek egyáltalán nem a talajhoz, csakis a fához vannak rögzítve. Na, jó, lehet őket a talajhoz is, de egyáltalán nem létkérdés. Ellenben lehet beléjük bújva őrjöngeni, lerúgni a felhőket, csendesen olvasgatni, zsugázni naphosszat, vagy szunnyadni egy kiadósat a délutáni forróságban. Nekem kéne, de most izibe, főképp azért, mert a függőágyunk élete a gyerek születésnapján egy rakat kölök alatt derékban kettészakadt.

Forrás: Treepee

2 komment

Címkék: játék gyerek alvás kert hinta játszóház kuckó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr561288202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

muzsika 2009.08.05. 12:52:21

ilyet akaroooook :)

2009.08.05. 14:19:34

Éééééén iiiiiiiis! Asszem menne a vita a kölkekkel, hogy épp ki használja :-D De előbb egy ilyen fát is a kertbe, mert a mienk még csak gyerekkar vastagságú.
süti beállítások módosítása