Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Bábozd el a Star Wars-t!

2009.08.14. 09:22 felhasznalo

Ujjbábot készíteni még a legkétbalkezesebb vállalkozók – mint én – is tudnak, nem egy nagy faxni, főképp, ha az ember még azt a hat öltést is kihagyja, és helyette textilragasztóval dolgozik.

Nyilván Heather nem szorulna rá egy ilyen trükkre, legalábbis az általa írt Dollar Store Crafts blogot elnézve semmiképp. Egyébként a blog azért is zseniális, mert kreációinak alapanyagait olyan boltokban szerzi be, ami itthon nagyjából a százforintos boltoknak felel meg.

De visszatérve az ujjbábkészítésre: szerintem zseniális ötlet, akkor meg különösen, ha otthon nem kiscsaj akarja használni, hanem egy fiúcska, akinek ugye a tündérmesék világa nem feltétlen pálya, ellenben a bábozás mindenképp az, mert olyan dolgokat játszhat vele ki a gyerek, amire más módon nem biztos, hogy képes lenne.

A részletes leírást – ha valakinek szüksége lenne rá – megtaláljátok Heather blogjában, aki pedig elkészíti, szokás szerint ragadjon gépet, és küldje el nekünk fotón.

Forrás: Dollar Store Crafts Blog

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek szülő anya apa idea gyerekszoba sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr541302819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása