Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Stílusos gyerekszoba - Piros csíkokkal a kis tér ellen

2009.08.24. 10:08 zaphodbb

Egyetlen kép, ami mindent elmond. Újabb szerelem a gyerekszobák terén a csíkos, és főleg és különösen és leginkább, ez a piros csíkos gyerekszoba. Minden részlet tökéletes, úgy, ahogy van. Az eltolt emeleteságytól kezdve, a fal csíkjaival harmonizáló ágytakarón át a szekrényekig, minden jó helyen van benne.

Szuper ötlet a kis tér kihasználására ez az emeleteságy megoldás, mert így a felső ágy alatti rész kihasználható, legalábbis félig, ezzel a szekrényesítéses megoldással. És még két kis keskeny íróasztal is helyet bírt kapni az ablaknál, az ágy fejénél, mivel kicsi a tér, felfelé terjeszkedve a polcokkal. Így van helye a két gyerkőcnek a tanulásra és a holmijaik rendezésére, még ha picike is.

A bútorok ilyen szuggesztív piros csíkok mellett nem is lehetnek mások, mint natúr és fehér színűek, no meg modernek, minden más már túl sok lenne. Tökéletes kis szoba ez, ha emeleteságyazásos korszakukba érnek a csajok, még az is lehet, hogy lenyúlom.

Forrás: Designing

5 komment

Címkék: design kiegészítő praktikus fal ágy szekrény gyerekszoba íróasztal dekor emeleteságy stílusos gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr41321288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tarkabab 2009.08.25. 11:36:37

az a felsô ágy korlát nélkül kicsit húzós

savitri 2009.08.25. 14:16:01

hát nekem nem igazán tetszik
kollégiumi szobának esetleg. de gondolom miután beköltöznének a kollégisták kicsit otthonosítanának rajta.
a korlát hiánya a felső ágynál még felnőttnek is rázós

pottyosgaloca 2009.08.28. 17:47:22

A korlát hiánya télleg húzós,de minden más nagyon tetszik! Ha ilyen kolesz szobám lenne,akkor ahh.. haza sem jönnék! :D

Smotyy 2010.03.15. 13:18:16

igazatok van a korlátot hiányolom
süti beállítások módosítása