Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Világ a szőnyegen

2009.08.24. 14:53 felhasznalo

Ez az a textil a gyerekszobában, amit általában azért használunk, hogy jól szigetelje a padlón játszó gyerek fenekét. Számtalan mintával, színben és árban beszerezhetünk egy-egy darabot. Persze, vannak olyan tervezők-gyártók, akik rájöttek, hogy ha már a gyerek a padlón ül és játszik, akkor abban szerepet kaphat a szigetelő textil is. Így jöhettek létre a játszószőnyegek.

Ám ezek közül a legtöbb darab meglehetősen igénytelen – tisztelet a kivételnek-, „kedvenc” darabom a méretre vágható, szürke alapszínben pompázó, vékony, várost ábrázoló szőnyeg, amit a legtöbb közintézményben, óvodában is megtalálhattok. Pontosan az a fajta, amit az életbe sosem engednék be a lakásba, még a testemen át sem.

Bezzeg az ausztrál DanishByDesign háromdimenziós, interaktív játszószőnyegei. Ezek közül akármelyiket elfogadnám azonnal, majd letelepednék a gyerek mellé, és tologatnám az autókat egész délután és este. Van köztük ugyanis autóimádóknak való, kislányoknak babaházas, állatkedvelőknek farmos változat is.

Nemcsak a színeik pompásak és a kidolgozások professzionális, de szinte olyanok, mint egy terepasztal: itt-ott kiemelkedik valami, lehet rá tenni házat-lámpát, miegyebet. Igazi most-azonnal-muszáj-kell darabok.

7 komment

Címkék: design játék gyerek praktikus szőnyeg idea textil gyerekszoba csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr921319908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zubreczki Dávid · http://instagram.com/zubreczkidavid 2009.08.25. 12:49:06

kösz, viszont : ) szárszón konkrétan nem volt játszótér, de itthon figyelem :) goldenblog-uszálystrandra jöttök?

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.08.25. 12:50:04

@~dá~: Mindenképp.:) Remélhetőleg teljes létszámban.:) Akkor ezek szerint ott találkozunk?

muzsika 2009.08.25. 16:02:14

ilyet lehet nálunk kapni, épp a múlt héten láttam valami webshopban... ha érdekel valakit megkeresem :)

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.08.25. 16:06:07

@muzsika: ha megtalálod, elküldöd nekem mélben? oldalt megtalálod a mélcímem. Köszi előre is.

Vica1982 2009.08.29. 14:15:24

hogy lehet ezeket rendesen kiporszívózni? ;)

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.08.29. 14:19:45

@Vica1982: Szerintem úgy, mint bármely más szőnyeget... Sőt, ahol kisebbek a szálak, ott jobban is.:) Amúgy meg szőnyeget tisztítatni érdemes azért mindig évente 1-2 alkalommal minima.
süti beállítások módosítása