Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Zsírkrétával képet

2009.09.03. 09:38 felhasznalo

A zsírkréta jó dolog - kivéve, hogy nem jön ki a gyerek ruhájából, hogy kb. fél pillanat alatt töri egy egészséges kölök minima hét részre, hogy az esti félhomályban tuti szerzünk egy agyrázkódást, de legalábbis néhány magyaráznivaló foltot, mikor egyensúlyunkat vesztjük rajta. Jó dolog még akkor is, ha könnyen megolvad és gyorsan el is fogy. Legalább egy része.

Ami meg nem fogy el, vagy már ripityára tört, még mindig felhasználható képkészítéshez. Csak másképp, amúgy ökomódon, recycle üzemmódban. Iskolakezdők szobájába dekornak, pedagógus-ajándéknak remek ötlet, tessék koppintani serényen!

Forrás: Testosterone Times Three

2 komment

Címkék: kép gyerek szülő iskola kreativ idea öko recycle gyerekszoba sk dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr651355407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ojni · http://ojni.blogspot.com 2009.09.03. 11:05:39

Elképzeltem a bevezetőben felsorolt zsírkrétás jeleneteket... jó szórakozás az egész családnak. :))

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.09.03. 11:07:39

@Ojni: Mutathatnék otthonról pár zsírkréta freskót a gyerek baktérium-mandulagyulladásos korszakából... Eltüntethetetlen, max. teljes újrafestés után nem lenne nyomuk.

Egyébként meg tényleg.:)
süti beállítások módosítása