Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Habtapilap San Francisco utcáin

2009.09.09. 10:00 felhasznalo

Pontosabban egy utcán, a Lombard Streeten. Az apropó egy társasjáték, a Candyland 60 születésnapja, amelynek tiszteletére a Hasbro életnagyságú társasjátékká és nassparadicsommá alakította az emlegetett utcát. Számtalan habtapilappal, rengeteg édességgel, a gyerekek hatalmas örömére. Ahogy az egyik ottlakó megjegyezte, ez volt "a kapitalizmus és a gyermekkor találkozása".

De mindegy is, minek nevezzük, nekem csak az jutott eszembe, milyen jó lenne, ha minden városban lenne eldugva egy-egy ilyen meseszerű, elvarázsolt utca.

Forrás: SFist

2 komment

Címkék: játék gyerek ünnep úton társasjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr561365731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dortje 2009.09.09. 16:59:45

Imádom az ilyen nem szokványos cuccokat a városban. Szeretnék én is egy ilyet Budapestre!!! Nem dobunk össze valami kis kreatívat?

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.09.09. 21:00:13

Ó, Dortje, nagyon benne lennék, de akár már csak annyiban is, hogy takarítsuk ki a várost rendesen... Mondjuk, szivaccsal felszállni a buszra.:)

A hasonló projektekkel kapcsolatban viszont van egy olyan félelmem, hogy kicsik vagyunk mi ehhez, nem nagyon tudnánk keresztülverni a városatyákon.
süti beállítások módosítása