Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Képet a gyerekszobába 16.

2009.10.20. 18:07 Cyr

A Mismish Studio gyerekeknek készült képei színesek, ötletesek, a rajtuk felvonultatott állatfigurák számomra - az éles kontúrok ellenére is - elmosódó álomvillanásszerűek. A magányosan álló alakok báját az esetlegességük adja, az, hogy - megtévesztő módon - valamiféle akár-te-is-festhetted-volna hatásuk van.

És tényleg: annyira egyszerűnek tűnnek, hiszen ezeket az állatokat egyetlen vonallal merített papírra vetheted, színezheted, vagy festheted, és máris kerülhet a szoba falára. Persze, előbb ne feledd, az újságból gondosan, egyesével kivágott betűket felragasztgatni - pepecs meló bizonyára -, akárha egy Agatha Christie-regénybe illő névtelen levelet gyártanál, figyelve, erősen koncentrálva, még a nyelvedet is kint feledve.

A többi, frappáns idézetekkel tarkított, névre szólóan készült kép már nyilván nagyobb hozzáértést kíván, de ezek is amolyan keresetlen,  néhány vonallal sebtében papírra vetett hatással bírnak.

Hogy el ne feledjem: a világnak persze alig találunk olyan szegletét, ahol ne akadna mutatóba egy-két bagoly Zaphodbbnek minden eshetőségre...

Forrás: Mishmish Studio

2 komment

Címkék: design kép gyerek fal gyerekszoba dekor csecsebecse képet a gyerekszobába

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr921410914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lunanyuszi (törölt) · http://lunanyuszi.blogspot.com/ 2009.10.20. 20:00:20

Először végigfutottam a képeket, aztán a szöveget, és igen, először arra gondoltam, hogy most leülök és festek egy olyan elefántot. :D

Sara 2009.10.26. 22:36:31

.... jaj de kedvesek!!! Holnap már készítem is babaágy fölé :))) köszönöm a jó ötletet :D
süti beállítások módosítása