Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Húzz a kezedre...

2009.10.28. 14:03 Cyr

 ... zoknit!

Bevallom, mi eddig is tettük, kitűnően eltársalogtunk nagylányommal mosás után árván maradt fél pár zoknikkal a kezünkön, mi magunk rajzoltunk rájuk szemet-szájat, gondolván, úgysem kerül már elő a párjuk. Jelzem, kisvártatva előkerültek. Ez azonban nem szegte kedvünket, a zoknibábozás többnyire tényleg hasznos esti tevékenység, fontos dolgokat lehet ám megbeszélni zoknikkal, rendkívül bölcs teremtmények.

Ezek a darabok a Cate & Levi-től itt ismét meghozták a kedvemet - rég zoknibábtunk utoljára -, és hát valljuk be, profibbak is, mint az általunk legyártottak, bár olyan lelkük valószínűleg nincs, mint a mieinknek.

Tehát húzzunk a kezünkre kutyát, békát, rozmárt, rénszarvast vagy zsiráfot és bábozzunk! Bár kissé képzavaros a feltételezés, de hamar rákaphatunk a zokni ízére...

 

Forrás: Cate & Levi

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek szülő anya apa kreativ idea textil csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr841481099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása