Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Átváltoztatjuk!

2009.11.16. 17:49 zaphodbb

Elkötelezett híve vagyok a többfunkciós bútordaraboknak, azon egyszerű oknál fogva, hogy szeretek jól járni és ezeknél a daraboknál úgy érzem, hogy spórolok, mert két funkciót veszek egy bútorral. Valószínűleg nemhogy nem járok jól, de még rá is fizetek ilyenkor, de ez mellékes. A lényeg az érzés.

Ez a pad-asztal-polc, az .embrace is hasonló lenne az én kis életemben, ha hozzájutnék valahogy. Mert amíg kicsi a gyerek, addig mint kisasztal és pad módban funkcionál, aztán ahogy nődögél az a kölök, összeilleszthetjük a két darabot, így egy pompás újságtartós dohányzóasztalt/könyvtartós ülőkét kapva, amit egy jól irányzott mozdulattal le is nyúlhatnánk a nappalinkba. Ugyehogy milyen jól járnák?

Forrás: John Green Designs

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek szülő asztal polc praktikus pad idea gyerekszoba nappali

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr741529184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása