Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Házhoz megy a Mikulás

2009.11.23. 17:25 felhasznalo

Tudjuk mi is, hogy ha szülőként szeretnénk meglepni a gyerekeket egy hús-vér Mikulással, bizony nincs könnyű dolgunk. Mert vagy az Ember öltözik be vagy valamelyik barát, ám mindkét esetben nagy a lebukás veszélye. Ha meg fizetős Mikulást hívunk, honnan tudjuk, hogy tényleg jól végzi a dolgát?

Ezért arra gondoltunk, ajánlunk mi is egy házhoz kiszálló Mikulás bácsit Nektek. A megbízható és a lehető legkevésbé sem félelmetes fajtából. Így december 5-én és 6-án - szombat és vasárnap - személyesen kopogtathat be Hozzátok is! Ruházata a klasszikus európai, kezében nagy bottal, a vállán ajándékokkal teli zsákkal.

A Mikulás bácsival érdemes e-mailen előre konzultálni, hogy minél többet tudjon a gyerekekről.

- Mik a gyerek jó tulajdonságai?
- Mennyire viselkedett rendesen az utóbbi időben?
- Miben ügyesedett, mi mindent tanult mostanában?
- Tud-e verseket, dalocskákat?

Budapest határain belül, csak a Gyerekszoba Olvasóinak, a Mikulás tarifája a következő:

1-3 gyerekig: 7.500 Ft
4-6 gyerekig: 10.000 Ft
7-10 gyerekig: 12.500 Ft
10 gyerek fölött külön egyeztetés.

A Mikulás bácsi természetesen roppant rugalmas, rengeteg tapasztalata már megtanította erre és szívesen válaszol minden felmerülő kérdésre. Egyedül az idővel áll szűkösen, hiszen a sok jó gyereket mind-mind végig kell látogatni. Ezért érdemes minél előbb egyeztetni Vele levélben vagy telefonon (06-20 / 33-70-222). A gyerekeknek szánt csomagokat a szülők biztosítják!

Ne felejtsétek el beleírni a levélbe, hogy "Gyerekszoba Mikulása",  vagy telefonon a "Gyerekszoba" oldalára hivatkozni, mert a fenti árak csak így érvényesek!

Szólj hozzá!

Címkék: ünnep üzenet

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr971542895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása