Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Spicces komódok

2009.11.23. 10:04 Cyr

Szerettetek volna gyerekként Ti is az Elvarázsolt Kastélyban élni? Mert én igen. Emlékszem,  kisgyerekként a Vidámparkban mindig az a hely volt a kedvencem, nem lehetett kihagyni. A régi, az az igazi, sajnos valamikor a '70-es évek végén porig égett, de a görbe tükrökre, a valószerűtlen látványra még mindig emlékszem.

Ezek a kicsit spicces, egymást támasztó komódok éppen olyanok, mintha azokban a vicces tükrökben vagy talán egy hullámzó tó vizében bámulnánk őket, bohókásak, álomszerűek, beleszédül az ember a látványba, szinte várja a  lágyan ringó mozdulat folytatását.

Miért is ne? Talán tudnak is mozogni. Ha félig lehunyt szemmel, a szempilláink mögül nézzük őket, semmi kétség, egész biztosan.

Forrás: Straight Line Designs

2 komment

Címkék: design kiegészítő gyerek tárolás szekrény gyerekszoba dekor csecsebecse kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr801545071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

s_timcsi · http://autostat.hu/cikk-kereso 2009.11.23. 12:53:56

Ezt még én is szívesen látnám a lakásomban, pedig már kinőttem a gyerekkorból!

tárhejj · http://atarhely.hu 2009.11.23. 13:22:14

Nekem meg nem is volt komódom gyerekkoromban.
süti beállítások módosítása