Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Bagócák

2009.12.15. 17:52 Cyr

Nagymamám hajtogatott gyerekkorunkban ilyen bagócákat nekünk - legalábbis így hívta őket -, ő pedig még dédnagymamámtól tanulta. Hányszor, de hányszor kértük: hajtogasson újra, még többet! Nem tudtunk betelni vele. Sejtésünk nem volt persze róla akkoriban, hogy origamizik nekünk, valószínűleg neki sem, már nem kérdezhetem meg tőle.

Úgy tűnik viszont, nincs új a nap alatt, a fiatal ipari formatervező, Simon Joau - ki tudja, talán neki is volt egy hajtogatós kedvű nagymamája - gyerekkori apró bagócáimat álmodta hatalmasra, játékos papírbútorokba. Ha most az a régi gyerek-én rájuk ülhetne és hintázhatna egyet, átkarolná papírnyakukat és visszasírná azokat a nagyimmal "átbagócázott"  régvolt délutánokat. Hagynám neki, azt hiszem.

 

Forrás: Coroflot 

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő gyerek gyerekszoba kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr991599988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása