Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Barbie lábra szabva

2010.03.17. 09:34 zaphodbb

Viszonyom a Barbie-val bonyolult és komplikált. Egészen 12 éves koromig játszottam velük, ez később annyira elmúlt, hogy csatlakoztam a DBD, azaz Die Barbie Die! mozgalomhoz - lélekben legalábbis, mert azért sosem lettem aktivista, nem kínoztam Barbie-kat -, hogy miért, azt a pszichológusomnál fejteném ki inkább, nyilván a kamaszodás, leválás, hormonális megzavarodás témakörben kellene kutakodni.

A mai napig nem sikerült kinőnöm ebből, még úgy sem - vagy inkább: pláne úgy nem -, hogy a csajoknak mindenféle borzasztóságos kékhajú, nyithatós hátú meg beszélős babáik vannak, mondanom sem kell, nem tőlem.

Ezt a felvezetést azért kapta Christian Louboutin francia cipődesigner, mert abszurdisztánba fogom tenni, hiába tervez gyönyörűséges cipőket úgy amúgy. Ugyanis tervezett egy kollekciót Barbie babáknak, ami szerintem megérdemli bőven az abszurd jelzőt.

Azt azért hozzá kell tennem, hogy a képek állati jók, úgyhogy ezért aztán mégsem húzom le annyira, amennyire szeretném, mert értem én a tréfát. Csak az a gond, hogy vannak, akik nem poénnak veszik és tényleg meg fogják venni ezeket a cipőket, többszáz dollárért - bár ők nyilván inkább a gyűjtők lesznek. Na, igazából nekik szól az abszurdisztán.

Forrás: Net-a-Porter

1 komment

Címkék: design játék barbie abszurdisztán

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr961845189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása