Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kifordított bordák

2010.03.18. 15:00 zaphodbb

Mind tudjátok már rólunk, hogy kollektíve, szerkesztőségileg bírjuk a nyomi fenevadakat. Láttunk is már jópárat itt a Gyerekszobán közülük, de szerencsénkre szinte kifogyhatatlan a kínálat mostanában. Művészeket is megihletnek, aminek köszönhetően egész kollekciónyi nyomit üdvözölhetünk Hannakin Galériájában a DeviantArton.

Mindnek van neve természetesen, és ha úgy tetszik, megkaphatjuk őket keretben, falra akasztva is. Ide csak ízelítőül rakok ki párat, elsőként mindenképpen ezt a kifordított borzasztóságos jószágot, akinek neve Apri, és akire azonnal és most rögtön lecsapnék, ha lehetne.

A linket köszi SzuperApunak!

Apri

Clink Swervington

Gideon Sundback

MC Jacque Jnr

Sir Cecil

Forrás: DeviantArt - Hannakin

3 komment

Címkék: design játék művészet kreativ textil

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr881843287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kovka · http://eladoatelek.blogspot.com/ 2010.03.18. 22:50:26

Á, ezek nem jók. Szomorú lettem tőlük, komolyan. Inkább megnézem valamelyik baglyotokat...

Saringer 2010.03.19. 12:39:11

Ezek valóban nyomik, sőt, gátolják a gyereket a fejlődésben.
süti beállítások módosítása