Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ráncigálós művészet

2010.04.06. 14:35 zaphodbb

Az éjszakai fény kardinális kérdés, legalábbis az én ismerettségi körömben, valahol 2-4 év között minden gyereknél elérkezett a pillanat, amikor muszáj volt az éjszakai sötétség ellen valami pislákoló világot betenni a gyerekszobába, ha esetleg addig nem volt. A gyerekszoba részévé válik ez is, alaptartozék, így az sem mindegy természetesen, hogy milyen dizájnnal teszi ezt.

Nálunk oroszlános, lekapcsolhatós fajta van, ami szerencsés párosítás, mert így a lányok is nyugodtan alszanak, hiszen egy oroszlán vigyáz rájuk, no meg én is meg vagyok elégedve, mert napközbenre lekapcsolhatom. Tudom, a másik fajtát meg ki lehetne húzni, de magamat ismerve, ez tuti elfelejtődne sokkal inkább, mint a le-föl kapcsolgatás.

Az alant látható darab is kapcsolható és amellé, hogy hihetetlen helyes az emberke, még üzenete is van, ahogy kihúzni próbálja a konnektorból saját magát. A The energy saving fundamentalist/Energiatakarékos fundamentalista címet viselő műalkotás abszolút találó és ötletes forma, amit a The Play Coalition nevű művészeti csoporthoz tartozó Martyr keltett életre.

Gondban lennék, hogy a gyerekszobába tegyem, mint funkcionális darabot vagy a nappaliba, mint művészeti remeket. Azt hiszem ez utóbbi győzne, bár lehet, hogy megosztoznék és csak nagytestvérét, az önmagát plafonból kiráncigáló embert nyúlnám le.

Forrás: The Play Coalition

1 komment

Címkék: design gyerek szülő fény művészet lámpa üzenet gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr331895393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Saringer 2010.04.07. 13:55:19

Ez a találmány csillagos ötös!
süti beállítások módosítása