Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Stílusos gyerekszoba - Barnarancs

2010.04.08. 09:40 zaphodbb

Nem bebarnult narancsról van szó természetesen, szerencsétekre nem gasztro, hanem design blog vagyunk. A következő kamaszfiúnak szánt szobán azért akadt meg a szemem, mert mindig is kacsingattam a sötét falak felé, de sosem mertem belevágni, mert mindenhol azt olvastam róla, hogy összenyomja a teret, és ha valaminek, akkor a terünknek nincs szüksége összenyomásra, az fix.

A képen látható szobának pedig bizony szép sötétbarnák a falai, ami önmagában biztos nyomasztó lenne, de igen okosan csak az egyik falat hagyták teljesen barnára, míg a vele szemben lévőt becsíkozták vastag naracssárga és vékonyabb fehér csíkokkal. A narancs és a falon lévő felirat zöldje pedig visszaköszön az íróasztal fiókjain, amitől ellágyul az egyszeri design-függő anya, mert mindig a részletekben bújik meg az a bizonyos szépség, ugyebár.

Így az összehatás komoly is, fiús is, mégis játékos és vidám. Szerintem ez nyerő színpárosítás, főleg, hogy még retrós hangulat is árad belőle, ami miatt külön is érdemel egy elismerő bólintást.

Forrás: Rate my space

2 komment

Címkék: design fiú gyerekszoba dekor stílusos gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr311902589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szőlő 2010.04.08. 11:13:10

Ez a hosszanti vastag csíkozás régóta tetszik nekem is nagyon, élőben is láttam már ilyet.

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2010.04.08. 18:20:07

...és legalább a kisfickó nevére sem kell rákérdezni :)
Azért számomra a tévé azzal a fémfogantyús komóddal övön alul döfi át a szoba egész hangulatát.
süti beállítások módosítása