Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Tömbösített hintaló

2010.04.15. 18:07 Cyr

A Kalon Studios kincseivel már barátkoztunk több ízben. Az elegáns formatervezés jegyében alkotott kiságyuk és kisbútoraik után most újabb, hasonlóan míves darabot mutatunk tőlük: a változatosság kedvéért egy hintalovat.

Mert bármennyire is nem annak néz ki, hölgyeim és uraim, ez bizony egy hintaló, nem is akármilyen. Több tételben lett újra- és átértelmezve, olyannyira, hogy a címben említett patással már köszönő viszonyban sincs az egy tömbből kifaragott, ultramodern hátas jószág.

Meg kell hagyni, tekintélyes külsővel megáldott, pazar játékszer, de nem csupán gyerekeknek, ugyanis felnőtt méretben is kapható. Még csak leküzdhetetlen infantilizmus sem szükséges hozzá, hiszen valódi designdarab, egy jókora nappalinak is méltó dísze lehet. Már a látványa is finom, sima, gondosan megmunkált felületet sejtet, ennek a nyergében aztán egészen biztosan nem mehet szálka sem kölök, sem pedig édesjó szüleje becses hátsójába. Kapaszkodót ugyan egy darabot nem látok rajta, bár bizonyára egy középszerű egyensúlyérzékkel - amilyennel én rendelkezem - sem dobna le senkit a hátáról.

 

Forrás: Kalon Studios

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek szülő hintaló gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr691924034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása