Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kösd össze a pontokat!

2010.05.05. 09:33 felhasznalo

Ez volt az egyik kedvenc játékom gyerekkoromban. Imádtam az olyan foglalkoztató füzeteket, ahol számozott pontocskák voltak csak a lapon, aztán nekem kellett egy ceruzával összekötni, és lám, egyszercsak ott volt egy delfin vagy a hegyeken hétmérföldes csizmában átlépdelő óriás.

A falra rajzolás a gyerekek másik kedvenc, mondhatni veleszületett foglalatoskodása, nincs az a kölök, aki zsenge korában ne tenné rá kézjegyét egy-két falfelületre ilyen vagy olyan formában. Nálunk például baktériumok tenyésztek a falakon, a gyerek ugyanis terápiás célzattal így dekorálta ki a szobát a mandulaműtéte után.

Sally Pawson tapétájában a két fent említett dolog ötvöződik. Pawson tapétája megköveteli a falra rajzolást, mégpedig első körben pontosan úgy, ahogy gyerekkori kedvenc színezőim: előbb össze kell kötni a pontokat. Aztán jöhet a színezés.

Hogy a pontok közül mennyit, milyen színnel kötünk össze, és hogy kitöltjük-e színnel, ha pedig igen, akkor milyennel, mind ízlés dolga. Így lesz egy nagy tömegben gyártott tapétából igazán egyedi falburkolat. És ugye, mondani sem kell, hogy a legesleginkább a gyerekszobákban a helye.

Forrás: Sally Pawson

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek művészet fal idea tapéta gyerekszoba dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr531975324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása