Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Luxus a vállon

2010.05.05. 17:27 Cyr

Merthogy egyes merész feltevések szerint az anya is ember, csipetnyi luxust ezért aztán igazán megengedhet magának. Feltéve, hogy tűsarokban-tipegősben, uram bocsá' kiskosztümben szeretné a pelenkázós időszakot is átvészelni, a megalkuvás nélküli, tökéletes elegancia jegyében. Ez esetben a toalett elengedhetetlen része kell, hogy legyen egy olyan pelenkázótáska is, ami nem feltétlen látszik annak, ami.

A Gyerekszobán már bemutatott JJ Cole dögös táskáinak, a Timi & Leslie nőcis és az Il Tutto Nico sikkes tatyóinak méltó társat találtam a Bumble Bags eredeti olasz marhabőr pelenkázótáskái közt.

A gyártó nagy hangsúlyt fektet a tipp-topp megjelenésre, ezért aztán fekete és sötétbarna színben kapható táskáikat aranybevonatos márkajelzéssel is ellátták az igényesebb fehérnép számára. Arról persze nehezen lennék meggyőzhető, hogy a szóban forgó - a hozzáférhető információk szerint egyébként extrán vízálló -, überelegáns pelenkázókészség játszótér-álló is. 

Forrás: Bumble Bags

Szólj hozzá!

Címkék: anya pelenkázás luxus baba úton

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr621976261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása