Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Megszállottság vagy hobbi?

2010.06.07. 09:41 zaphodbb

Milyen lehet 15 - mondom tizenöt! - évig készíteni valamit? Vajon mikor érzi azt az ember, hogy kész a nagy mű, ha ilyen sok időt tölt el azzal, hogy tökéletesítse? Mikor van az a pont 15 év után, amikor azt mondja, hogy már nem tud mit hozzátenni? Elképzelni sem tudom. Sem a kitartást, sem a megszállottságot, sem az elhivatottságot, ami ehhez kell, hogy valaki, jelen esetben egy floridai művész: Amy Gross 15 évig dolgozzon egy projekten, ami a hobbija is egyben.

Ez a művészi alkotás pedig, ami ennyire sok ideig készült, nem más, mint egy babaház. Bár nem illetném inkább babaház névvel, a miniatürizált-igazi-ház jobban illene rá. Ugyanis ebben a házban minden olyan, mint egy igaziban, csak kicsiben. A mosogatóban ott áll a felhalmozódott mosatlan, a vécében letekerhető a vécépapír, az íróasztalon befizetetlen csekkek hevernek, sőt, a falon lévő családi portrék is igaziak, Amy nagyszüleit és szüleit ábrázolják.

Olyan szinten részletgazdag és tökéletes minden szögletében, hogy nem is jut eszembe más róla, mint hogy őrület és elképesztő, no meg az, hogy minden elismerésem és rajongásom.

Forrás: Flickr.com - Amy Gross

Szólj hozzá!

Címkék: játék szülő művészet gyerekszoba babaház dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr202059736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása