Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Gwyneth gyerekszobája

2010.06.10. 14:56 felhasznalo

Pontosabban nem az övé, hanem a két gyerek, Apple és Moses szobája.  Paltrow-nak nyilván nem csak egyetlen ingatlan van a birtokában, így kislánya, Apple egyik szobáját már láthattátok a királylányszobás posztunkban - bár voltak vele fenntartásaim. Most a Tennessee állambeli Nashville-ben található lakás gyerekszobáját láthatjátok, amit honlapjának, a GOOP-nak hírlevelében tett közszemlére.

A belső terveket az Annette Joseph Interior Design készítette, és ők felügyelték a kivitelezést is. A színésznő ez esetben egy kortárs, modern enteriőrt képzelt el magának, ez mondjuk a lakás egyes jellemzőiből és belső tereiből is logikusan következett. Így a belsőépítészek egy indusztriális, mégis otthonos lakást keltettek életre, erről több fotót láthattok a forrásban megjelölt linkre kattintva.

A gyerekszobát is ebben a szellemben bútorozták be, tökéletesen illik a lakás többi részéhez, kicsit sem töri meg a többi helyiség stílusát, mégis úgy gondolom, hogy a gyerekek is imádhatják.

Hiszen ott van egy hatalmas, krétafestékkel lekent fal, amin kiélhetik minden kis kreatív hajlamukat - no persze, nyilván jut belőle még máshová is, de mégiscsak arányaiban kevesebb talán -, és a kényelmes párnák a padlón, amik közé be lehet kuckózni, netán vagdosni egymás fejéhez, esetleg csak úgy hencseregni rajtuk cél nélkül.

Az indusztriál szürkéinek, barnáinak felnőtteknek elegáns, gyerekeknek kicsit monoton egyhangúságát töri meg a lila emeletes ágy. Engem eleve meglepett az is, hogy a két gyerek egy szobában lakik, és nem két külön szobát birtokol - ami szerintem egy bizonyos kor alatt nem annyira jó, így ez a megoldás külön szimpatikus.

Puhaságot áraszt a szürke árnyalatú szőnyeg, és összebújásra hív a kinyitható kanapé. Egy pillantást vessetek a kanapé feletti képre is, szerintem csodaszép. És mert a sztár is ember meg a gyereke is az, az ajtófélfán - ha jól látom - ott csoportosulnak a kedvenc matricák.

Szívesen venném, ha nálunk is ekkora ablakokkal és ilyen fényviszonyokkal rendelkezne a gyerek szobája, sajnos, erre a mi lakásunkban esély sincs. Gwyneth Paltrow gyerekeinek szobája szerintem nem csak ettől jó, elfogadnám szőröstül-bolyhos szőnyegestül. Vagy: ez esetben én bizony lennék gyerek celebéknél!

Forrás: GOOP

Szólj hozzá!

Címkék: design celeb gyerek gyerekszoba dekor csecsebecse stílusos gyerekszoba lennél gyerek celebéknél

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr382070270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása