Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Egyszer volt - Egy többfunkciós hintaautó

2010.06.21. 18:49 Cyr

Mászókával is ellátott autónak, vagy ha úgy tetszik, hintaszéknek tervezték ezt a csodaszép, hajlított nyírfa vázzal ellátott, rétegelt lemezből készült, egyedi jár- illetve ülgányt, még az 1950-es években. A német designer, Hans Brochage által alkotott többfunkciós szerkezet valószínűleg már akkoriban is osztatlan sikert arathatott a gyerekek és a természetes anyagokból készült játékokat kedvelő szülők körében.

Nyilván ma sem lenne ez másként, már ha tömegével jelentkeznének azok a szülők, akik hajlandóak lennének potom 600 eurónyi összeget áldozni a fílingért, miszerint szemük fénye egy ilyen eredeti multifunkci designjárgányban gyakorolhatja az előre-hátrát. Ki tudja? Végtére is strapabíró játék ez, ha 60 év nyúzását ilyen remek állapotban tudta átvészelni. Az mindenesetre bizonyos, hogy mai gyerekeknek is lehetne még ezzel a nyugdíjas-korú darabbal visongósan boldog perceket szerezni.

 

Forrás: Mid Mod Design

Szólj hozzá!

Címkék: retro design játék gyerek hinta gyerekszoba egyszer volt

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr562098781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása