Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Etsy.com - Mókusokat mindenhová

2010.06.29. 14:35 zaphodbb

Lehet, hogy hátrahagyom a baglyokat és bár eddig őzikékre akartam volna váltani, most meginogtam, amikor ezt a saját két kezünkkel elkészíthető mókust megláttam. Már csak azért is, mert nálunk itthon szinte csak és kizárólag fél pár kesztyűk találhatók, mindenféle színben és méretben, úgyhogy ha nullánál mondjuk egy féllel több kézügyességem lenne, akkor betelepíthetnék ide akár egy egész mókus-klánt.

Részletes útmutató hozzá pdf-ben is elérhető és a linken is olvasható, hajrá, varrjatok. Ha valaki elkészíti, ne felejtsen el képet dobni róla nekünk, hogy kitegyük ide, mindenki örömére!

Forrás: Etsy.com - Storque

2 komment

Címkék: játék gyerek textil gyerekszoba sk etsy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr722118559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

v479 2010.06.30. 16:20:31

Nagyon jó az ötlet!!!!Amint találok fél pár kesztyűt(kötöttet) ,rögtön nekiállok:)

ZNy · http://www.kep.tar.hu/zny 2010.07.07. 18:52:55

Nagyon aranyos. S milyen ötletes!
süti beállítások módosítása