Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Normálatlan haszontalanság

2010.07.13. 12:45 zaphodbb

A teljesen haszontalan, normálatlan és kis idiótaság kategóriába sorolom ezeket a papírtáskákat, de hozzá annyira imádnivalóak, hogy csak rajongani lehet értük. El tudnám képzelni, hogy kicsit nagyobb gyerekek ilyet adjanak anyának kis normálatlan ajándékba, csak úgy, mert jólesik ilyen semmi-értelme-de-mosolyogni-kell-tőle dolgokat kapni a kölköktől. 

Ugyanis ezeket a kis táskákat bárki elkészítheti otthon, a designer, Shin Tanaka mellékeli mindegyiknek a szabásmintáját, pdf-ben letölthető az oldaláról és máris lehetnek saját készítésű, idióta kis tappancsokon álldogáló haszontalanságaink otthon is. Csak fotót ne felejtsünk el küldeni róla Shinnek, hogy kirakhassa az oldalára.

Forrás: Shin Tanaka

1 komment

Címkék: dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr812147526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása