Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Bizarr babák bemutatója

2010.08.23. 17:16 zaphodbb

Bizarr és abszurd ez a kiborggá átalakított babagyűjtemény, ezt nyugodtan kijelenthetjük. Olivier Pauwels művészeti projektjének lényege, hogy régi, hagyományos porcelánbabákat alakít át - valamilyen indíttatásból - kiborggá.

Jó eséllyel túl sok Star Treket nézett és most kollektív tudatot hoz létre babákon keresztül, de az is lehet, hogy az oviban elvették tőle a játékkatonáit és attól érzi a késztetést, hogy most porcelánbabákat molesztáljon.

Persze megint cinikus vagyok, a művészetet kell ebben nézni, nem is értem, miért nem értem  meg végre, hogy a művészetbe bármi belefér, akár még játékbabák kiborgizálása is. Ha adódna lehetőségem természetesen elmennék egy kiállítására.

Forrás: Olivier Pauwels

Szólj hozzá!

Címkék: játék művészet

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr802234511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása