Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Egyél kézzel!

2010.09.09. 14:40 szuperapu

A gyerekek szeretnek kézzel enni, azok is, akik évek óta jó kapcsolatot ápolnak az evőeszközökkel. Lehet, hogy ez az alapvetés vezérelte Yanagisawa japán tervezőt is, de én élek a gyanúperrel, hogy inkább a keleti kultúrába ágyazott értetlenkedés lehetett a kiindulási pont, amit főként a villa vált ki. Mert napkeleten az evéshez vagy pálcikát, vagy a kezüket használják - zaphodbb kollegina meg mindenhez kanalat…

Persze nem csak gyereknek szánták a készletet, sőt a kialakítás inkább a design-bolond felnőtteket célozza. Mind a villa, mind a kanál nagyon puritán és egyszerű, mégis elsőre lejön a poén, ami nem öncélú, nem gátolja a funkciót. A csomagolás is tökéletes. Ráerősít az alapgondolatra, de ugyanakkor végtelenül elegáns, akár egy könyvborító.

Már csak valami hasonlóan ötletes és nem mellékesen ínycsiklandó étel kell, hogy tényleg élvezetes élmény legyen az evés!

Forrás: Mitsubai Tokyo

1 komment

Címkék: design kiegészítő gyerek konyha étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr832282468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zaphodbb · http://gyermekszoba.blog.hu 2010.09.09. 19:44:58

zaphodbb kollegina a tejbegrízt késsel-villával :D
süti beállítások módosítása