Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Képet a gyerekszobába 47.

2010.09.09. 17:42 szuperapu

Cosei Kawa légiesen könnyed illusztrációi első pillantásra elvarázsoltak. Olyanok, mint valami folytatásos álom. A karakterek visszatérnek a képsorozatokon, vagy épp egy történet képkockáit láthatjuk. Persze lehet, hogy a háttérben egy-egy könyv áll, amiknek az illusztrációi ezek a művek, de ezt eddig semmi nem támasztotta alá az információs világhálón való kutakodásom során.

Addig is, amíg kiderül, hogy esetlegesen akár könyv formájában is kézbe vehetjük a vörös ruhás kislány és a csíkos pizsamás kismalac betűk világában tett utazásait, gyönyörködjünk az önmagukban is megálló akvarellekben. Én személy szerint már alig várom, hogy Cosei megossza velem - és a kedves internetező gyerekekkel -, hogy mit csinál a nyuszifülü kislány, amikor nem a csészefejű lány teájában vagy máshol horgászik, és nem a fülénél fogva felfüggesztve szárad, miután valószínűleg kiesett a csónakjából?

Forrás: Cosei Kawa

1 komment

Címkék: kép gyerek művészet fal dekor képet a gyerekszobába

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr412282493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

miss Scotty (törölt) · http://avarazsollo.blog.hu 2010.09.10. 06:04:46

Az utolsó kép ok, de a többi szerintem kicsit durva.
süti beállítások módosítása