Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Anatómia

2010.09.20. 12:18 szuperapu

A negyvenéves Jason Freeny formatervező, illusztrátor pályája majdnem annyira sikeres, mint szerteágazó. A Silver spring-i hippi család harmadik fia igazán mesébe illő karriert futott be. Az MTV látványtervezőjéből keresett manhattani illusztrátor lett, aki egyaránt dolgozik a New york-i  TimeOut-nak, a Penthouse-nak vagy a Juxtapoz-nak. Miközben olyan cégek promóciós kampányát erősíti, mint a Lego, MTV, Nickeleodeon, ESPN és a Planet Hollywood.

Kisfia születése után szülői megfontolásból és indíttatásból, na meg kicsit pihenésképpen egy évig játéktervezőként dolgozott, ami a későbbiekben sokszor jelentősen beszüremlett az alkotói folyamataiba. Példának okáért, amikor a pop-ikonográfia részeként is értelmezhető rajzfilm és játékhősöket, vagy épp a klasszikus gumimacit forgatja ki. Szó szerint.

És így a kedves internetező gyerekek anélkül nézhetik meg a játékok belsejét, hogy azokon durva beavatkozásokat eszközölnének. Merthogy ezeket nem csak rajzban, hanem kis szobrokban tárja a nagyérdemű elé Mr. Freeny, sőt például a Nemo szobrocskát meg is lehet vásárolni csekély 365 dollárért.

Forrás: Jason Freeny

Szólj hozzá!

Címkék: játék művészet abszurdisztán

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr772309418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása