Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Cerkaszobrok

2010.09.24. 12:37 szuperapu

Ceruzával nemcsak a hagyományos módon lehet műalkotást létrehozni. Például Jennifer Maestre sem azért vásárolja raklapnyi mennyiségben, hogy mindféle papírokra, mindenféle nyomot hagyva vonuljon be a művészettörténetbe. Ő szobrokat épít a ceruzákból. Színpompás, tüskésen hullámzó, amorf kis lények szobrait, amiket mindenki olyan mesebeli lénynek képzel, amilyennek csak akar.

Leginkább tengeri herkentyűkre hajaznak ezek a jószágok, nekem legtöbbször a korallzátonyok ezerszín világának lakóit idézik meg, de nem nehéz felfedezni a szobrok között fókát, baglyot, macskát és egyebeket sem. Persze simogatni nem érdemes őket, még ha gömbölyded formák a puhaság érzetét is keltik bennünk…

Forrás: Jennifer Maestre

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő művészet dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr232317245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása