Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Letölthető vinyetták

2010.09.30. 12:41 szuperapu

Az iskolai füzetek perszonalizálására még mindig a jól bevált vinyettát használjuk. De hol van már a sima, vörös keretes egyen fazon! Majdhogynem a fasorban sem. Viszont kismillió rajzfilmhőssel, tinisztárral dekorált, sokszor az ízléstelenség határát súroló nyomdaipari termék közül választhatunk. Vagy letölthetünk pár igazán művészi értékű ívet a netről.

Például a We Love Illustrate oldaláról. Ahol hat lelkes illusztrátor csaj havonta egy témát körbejárva és feldolgozva, most az iskolakezdés apropóján ezekkel az alant látható csodákkal örvendeztette meg az iskoláskorú porontyokat, és persze az ilyesmire fogékony szüleiket. Szóval kedves internetező gyerekek, tessék letölteni, nyomtatni, körbevágni, felragasztani és Julissa munkáit esetleg kiszínezni.

Én pedig izgatottan várom a csapat újabb projektjét…

Forrás: We Love Illustrate

1 komment

Címkék: kiegészítő internet könyv gyerek művészet iskola dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr792331412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lénárdorsi · http://lenardorsi.hu 2010.09.30. 15:59:34

Irtó helyesek, az összes! Megjegyeztem a forrást! :)
süti beállítások módosítása