Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Macskalámpa

2010.10.26. 12:09 szuperapu

Mindig is macskapárti voltam, és nemcsak a macskák szabadságközpontú, kedvesen manipulatív jellemvonásai miatt, hanem azért is, mert a testük amellett, hogy funkcionálisan tökéletes, rengeteg játéklehetőséget rejt egy kreatív elme számára. Például Oliver Kuntzel és Florence Deygas, a MiCha tervezői is meglátták benne a szikrát, és egy fantasztikus asztali lámpa kollekciót tervezett.

A stilizált forma nagyon finoman adja vissza azt az alakot, amit a macska általában leképez a legtöbb emberben, ráadásul a funkció sem szenvedett csorbát. Az alapvetően komolynak vagy épp komornak számító matt fekete szín itt - a téma okán - egyáltalán nem akadálya, hogy akár egy kisiskolás asztalára kerüljön. Ha pedig az alant található honlapra ellátogatva magunkévá tettük az animációkat, garantáltan mosolyogni fogunk, hacsak ránézünk ezekre a lámpákra.

Forrás: House of MiCha

2 komment

Címkék: design gyerek fény lámpa gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr452396963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vacskamati4 · http://vacskakucko.blogspot.com/ 2010.10.28. 11:26:47

Eszméletlenül jó! :) Ha nem kerülne ennyibe, el is fogadnék egyet.

szuperapu · http://szuperapu.blog.hu/ 2010.10.28. 11:50:45

@Vacskamati4: Hát az ára az elég elrugaszkodott, még ha tényleg jól megtervezett kézimunka is...
süti beállítások módosítása