Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Összekötött lámpák

2010.10.26. 16:35 zaphodbb

Ha valaha is eszembe jutna saját kezűleg lámpabúrát csinálni és még kötni is tudnék, ez a búra megvalósításra kerülne. Persze vannak olyan elkötelezett szülők, akik a kötés-horgolás tudományát a gyerekek sapka-repertoárjának frissítésére használják ki, nyilván első körben én is ezt tenném, de ezek után, hogy ezeket a búrákat megláttam, korántsem biztos, hogy nem előznék meg a kölkicnék sapka-projektjét.

Így aztán bármikor, bármilyen színnel fel lehetne dobni a lámpákat, nem csak és kizárólag a gyerekszobában, persze. Alapvetően azonban játékosságuk és mókás kinézetük miatt, mégis inkább oda ajánlanám, személy szerint színes, csíkos fajtát képzelve a plafonról lelógni.

Forrás: Casamania

4 komment

Címkék: gyerek lámpa gyerekszoba dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr152398312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bruno 2010.10.26. 19:26:33

Azért van egy apróbb probléma. Szerintem egy nagyobb (vagy nem hidegfényű) ízzóval tűzveszélyes ötlet.

DirkDiggler 2010.10.26. 19:55:09

Lámpabura helyesen, nem lámpabúra.

Amúgy jól néz ki :)

szuperapu · http://szuperapu.blog.hu/ 2010.10.26. 20:26:21

@Bruno: Mint minden apróbb probléma, ez is kiküszöbölhető. Pl. eleve nem éghető fonalat használsz és/vagy egy szigetelő műanyagburára rakod a kötöttet. Stb. ;)

pöttyös 2010.10.27. 07:43:44

Nekem a konyhában van horgolt ,saját készitésü lámpaburám. Energiatakarékos égő semmi problémát nem csinál.Nem kell szigetelő bura alá.
süti beállítások módosítása