Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

ABC-re pakolva

2010.10.29. 16:25 zaphodbb

Homlokracsapós ötlet, a hogy-ez-miért-nem-nekem-jutott-eszembe kategória méghozzá, hiszen milyen egyértelmű: könyvekhez ABC polc illik a legjobban. Helykihasználás szempontjából nem túl ideális persze, hiszen tengernyi könyv nem fér rá, no meg a könyvek mérete is erősen behatárolt, ami befér a betűkbe, de akkor is: az idea és a kivitelezés zseniális.

Ráadásul a tervezője, az ugandai születésű, de Finnországban élő és alkotó designer, Lincoln Kayiwa elképzelése szerint, nemcsak könyvespolcként használható, hanem térelválasztóként is. Mondjuk, akkor, ha testvérek osztoznak egy - azért nagyobb - szobán.

Vidám, színes, önmagában is dekoratív gyerekszobába való darab, ami jól mutatna minden iskolás és nem iskolás birodalmában is. Már ha meg tudnánk venni, mert a 15 ezer eurós ára azért nem mondható családbarátnak.

Forrás: Kayiwa

Szólj hozzá!

Címkék: design könyv polc tárolás pakolás könyvespolc dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr222404304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása