Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Taxi Leo

2010.11.12. 20:11 szuperapu

A Maria Gustavsson által, 2007-ben alapított Swedish Ninja mindent tud, amit egy svéd bútortervező-gyártó manufaktúrának tudni illik. Környezettudatos, olcsó és mindig szem előtt tartja a vásárlók érdekeit. Gyerekről lévén szó pedig elsődleges azok biztonsága. Ja, és természetesen bedolgoznak az IKEA-nak is.

A kerekes Taxi Leo névre hallgató tacskójuk meg egyszerűen nagyszerű. Gyerekjáték is, meg puff is. Hengeres és puha, nincsenek könnyen leváló részei, nagy teherbírású és stabil, no és természetesen a gyártás során a környezetre is gondoltak.

Sőt, arra is gondoltak, amire egy átlag szülő csak rémálmaiban, már ami a rendellenes használatot illeti: nehezen elpusztítható a dög. De a 2-3000 svéd korona szerintem még így is sok egy kicsit… Vagy csak nekem?

Forrás: Swedish Ninja

1 komment

Címkék: design játék gyerek jármű gyerekszoba csecsebecse kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr532445130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása