Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ötletparádé - Sk ajándék Télapóra

2010.11.15. 12:25 felhasznalo

De Cyrnek szigorúan Mikulásra, csak hogy ne sérüljön az érzékeny lelke, még meginnák a Vadak a levét. Mert a Télapó a csizmácskákba nemcsak csokit és cukrot dugdoshat, lehet annál értelmesebb, jópofább és kevésbé fogrohasztó ajándékot is kitalálni.

Ha meg magunktól nem megy - khm, ahogy nekem sem feltétlen menne -, akkor íme egy remek ötlet.  Rejtsen a puttony Hóember-készletet!

Nem kell félni, nem lesz tőle vizes a gyerek csizmája, az ablak meg a fél lakás. A készletben ugyanis kalap, sál, orrnak való, könnyen felapplikálható répa - elkészítési útmutató alant, a linken -, szemnek és szájnak való gombok és kövek, valamint pocakdíszek találhatók. Magasabb szintre vágyók esetleg seprűt is adhatnak hozzá - bár a csomag mellé adott virgács is megfelel a célra, ha elég nagy, mert elég "rossz" volt az a gyerek egész évben.

A csomag még egy dolgot tartalmaz. Egy cetlit, amire írjuk rá: Adj hozzá havat! Reméljük, a Télapó majd legalább erről a hozzávalóról gondoskodik.

Forrás: Make It Do 

1 komment

Címkék: játék gyerek ünnep szülő anya apa ajándék kreativ kert idea hellókarácsony sk ötletparádé

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr682448588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kancellar 2010.11.15. 13:18:35

Nekünk van ilyen! Jópofa.
Tavaly kaptuk a sogorméktól nekik kettő volt, de echte bolti :)
süti beállítások módosítása