Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Állati LEGO

2011.01.04. 12:23 zaphodbb

Amióta Sean Kenney világkörüli útra vitt a negyven fokos nyárban, megmenekítve így a munka terhe alól - legalábbis képzeletben -, azóta a szívem egyik csücskébe zártam a LEGO kockákból bármit és mindent építő művészt.

Mivel mostanában Dorka lányom agyon nyaggat, hogy mikor megyünk már állatkertbe, és hogy hogy képzeljük mi ezt, hogy még nincs tavasz hozzá, így rögtön megakadt a szemem Kenney LEGO állatain, amiket a philadelphiai állatkert kiállítására készített. Számomra döbbenetesen élethűek, ahhoz képest, hogy össze vannak legózva. Mit nem adnának a lányaim érte, ha én tudnék így legózni, és nem csak nyomi házak kerülnének ki a kezeim közül.

Forrás: Sean Kenney

Szólj hozzá!

Címkék: játék lego művészet építő

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr952525924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása