Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Állati ötletek

2011.01.21. 16:14 szuperapu

A lányaim a természetimádatuk egyik kiterjesztéseként egykoron rákattantak a kis fröccsöntött és szorgalmas kínai munkáskezek által festett miniatűr állatokra. Vannak házi, vad és egzotikus, és vízi állatok. Kicsik és kicsit nagyobbak, közepesek, meg nagyok is. Szóval van belőlük sok, és miután a lelkesedés a számuk növekedésével arányosan csökkent, a ház legkülönbözőbb helyein bukkannak fel, megunt kóbor jószágként.

Hát, a közelmúltban két ötletet is kaptam az internettől ezeknek a kis árva jószágoknak a rehabilitálására. Az első egy fogas, aminek az elkészítése még az én kézügyességi szintemen sem kihívás, tehát bárki meg tudja csinálni.

A fényképtartók elkészítése sem ördöngösség, bár a mágneses verziók igényelnek némi plusz időráfordítást, esetleg speciális célszerszámot, de szerintem a befektetett munka mindenképp megtérül.

Forrás: The Future Perfect Photojojo

Szólj hozzá!

Címkék: design kép fogas tárolás recycle sk dekor csecsebecse ötletparádé

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr112587082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása