Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Gyermekeink Földje

2011.04.22. 08:15 zaphodbb

A Föld napja alkalmából pont ideillik ez a képsorozat, ami Gaby Herbstein fotós és Pablo Bernasconi illusztrátor közös munkája. A sorozat az újrahasznosítás fontosságára hívja fel a figyelmet, azaz a nem minden szemét, ami annak látszik jegyében készült.

A gyerekek a főszereplők a képeken, jogosan, hiszen ők öröklik a Földet, az ő számukra kell megőriznünk nekünk, a szülőknek, élhető formában.

Forrás: Gaby Herbstein

Szólj hozzá! · 2 trackback

Címkék: fotó kép művészet üzenet

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr552839033

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mi kell a nőnek? 2011.04.22. 09:00:07

Mennyire népszerű téma ma a női-lét, férfi-lét!  Hogy a hagyományos nemi szerepek jók-e, vagy elavultak, hogy házimunkázzon-e többet a férfi, legyen-e több női politikus, hogy az étteremben, ha a férfi fizet, az gavallérság, vagy a férfiuralom beb...

Trackback: Megkérdezésem nélkül, szabad-e gyermekemet pszichológushoz küldeni? 2011.04.22. 08:59:54

Kedves Karolina! Gyermekem iskolájában van iskolapszichológus, a gyermekem a tanára utasítására felkereste ezt a pszichológust, és hetente egyszer jár is hozza. Az lenne a kérdésem, hogy az én belegyezésem, az én megkérdezésem nélkül, szabad e gyermek...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása