Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Mesélő takarók

2011.07.07. 08:42 felhasznalo

Bebújni az ágyba, elfészkelődni egymás mellett, és aztán belemerülni egy mesébe - nincs is ennél jobb lezárása egy mozgalmas napnak. Se a gyereknek, se a szülőnek. Amikor rajtunk kívül nincs senki és semmi lényeges.

Ehhez a hangulathoz járulhat hozzá a Seven Smooches mesélő takaróival. A takarók kézzel készültek, és három klasszikus mese világába burkolják a gyereket. A három kismalac, a három kiscica vagy a nálunk csak Aranyhajként futó, de három medvéről szóló történet stilizált képei mellett a mesék idézetei is őrzik a gyerek álmát éjjel. De abban is segítséget nyújthat, hogy egyszer végre ne a könyvet kapjuk elő, hanem a takaróból puskázva fejből meséljük el a történeteket.

És ha mindez nem elég, még kifejezetten gyönyörűségesek is. Már csak ezért is örülnék neki, hátha a kölök is szívesebben bújna be alá, nem kéne órákat könyörögni az esti lefekvésért.

Forrás: Seven Smooches

Szólj hozzá!

Címkék: könyv gyerek alvás baba ágy textil gyerekszoba csecsebecse ágynemű

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr383042848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása