Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Néha kell egy kis agymosás

2011.11.01. 09:03 felhasznalo

Barátaink, a Mindennapi Betevő bloggerei fontos fordulóponthoz érkeztek: immár ötödik születésnapjukat ünneplik, úgy is mondhatnánk, lassacskán kinőnek az óvodás- és a dackorszakból. Ez az esemény természetesen ünnepet érdemel, szülinapi zsúrt - egész pontosan Szülinapi Agymosást - a legkedvesebb kispajtásokkal. És minket is meghívtak!

Márpedig ha meghívtak, hát illik is megjelenni, ugye? És ha egy mód van rá, tegyétek szabaddá Ti is magatokat erre az estére, mert a meghívás Rátok is vonatkozik! Az ünnepelt szülinapi ajándékot nem kért, viszont ad: sok érdekességgel várják a zsúrvendégeket. Ezekről bővebben itt olvashattok.

De már csak azért is érdemes megjelenni, mert több blog is képviseltetni fogja magát - a Gyerekszoba is -, no meg azért is, mert néha, bevalljuk vagy sem, bizony nem árt egy kis agymosás. Úgy máris könnyebb elviselni a hétköznapokat.

Szólj hozzá!

Címkék: internet ünnep

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr783343733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása