Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Dobozolt hercegnők

2011.11.11. 17:48 felhasznalo

Bár a Disney hercegnőket (is) a tömegtermelés valami egészen elképesztő mértékben rémisztővé és elcsépeltté tette: Hamupipőke, Hófehérke és Ariel - no, meg a többiek - már ott vannak a tapétákon, a textileken, a mesekönyvekben, a játékokon, a bútorokon, de még a törülközőkön és fogkeféken is. Pedig vannak jó példák is arra, hogyan csempésszük be a gyerek kedvenc rajzfilmhősnőjét a mindennapi életbe.

De akár a karácsonyfa alá is bedobozolhatjuk a hercegnőket, ízlésesen, sőt mi több, saját kézzel készítve. Hogy hogyan? Arra a Lil Blue Boo bloggere mutat egy remek példát. Sőt, még letölthető kiegészítőket is ad az elkészítési útmutató mellé. A szetthez szükség lesz néhány natúr fababára, fagyöngyökre, akrilfestékre, egy dobozkára és persze, némi időre. De karácsonyig simán elkészülhetünk még vele. Így szerintem teljesen rendben vannak ezek a kisasszonyok is.

Forrás: Lil Blue Boo

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek ünnep szülő anya apa lány ajándék baba kreativ idea hellókarácsony sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr163367119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása