Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ősanyáknak

2011.11.21. 16:52 Cyr

Lefogadom, nagy hatást gyakorolt a szülést követő hurciba-korszak az alábbi babák spanyol ajkú megálmodójára... A színpompás, egyedileg kreált, gyapjúból készült játékszerek kívül-belül egymásba tehetőek, bár az összerakás ezen folyamatát látva jó néhány Matrjoska bizonyára kendőig pirulna.

Hogy pedig mennyire ős az a mintás testű bábot szülő, medúzafrizurás anya, mi sem bizonyítja ékesebben, minthogy ennen mogyorótestű lárváját legott magára kötözi, színben passzoltatva kendőt, dedet a szülés után viselt retró neglizséhez. Ti is begyűjtenétek?

Forrás: Fridas Tierchens

3 komment

Címkék: játék gyerek lány baba textil gyerekszoba csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr253394586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mezeiorsi 2011.11.21. 18:38:41

Én nagyon szeretnék egy ilyet a kislányomnak, mert nagyon szeret babázni. Ő egy született ősanya! De mivel cumit nem használunk, kendőt viszont igen, teljesen adott a dolog.

zsejek · http://panelkertesz.blog.hu/ 2011.11.21. 22:07:06

Ó, hol lehet beszerezni ezeket a babákat? :)))

szuperapu · http://szuperapu.blog.hu/ 2011.11.22. 09:25:11

@zsejek: A bejegyzés alatti linkre kattintva két lépésben eljutsz az Etsy-re...
süti beállítások módosítása