Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Trike kicsi macsóknak

2012.01.30. 13:18 szuperapu

Rég volt szerencsém prezentálni olyan készséget amivel hímnemű porontyunk bízvást eljátszhatja a játszótéren a teremtés koronájának domináns szerepét. A Kid kustoms Enzo névre keresztelt háromkerekűje viszont most betömi a tátongó űrt. Minden részlete dögös és sőt róla a luxus.

Gyönyörű a mélyvörös fényezés, a sárvédő formája maga a száguldás. Elegáns az abroncs és a küllős felni. A klasszikus fényszóró már csak hab a tortán. És hogy a miniatűr alfahím ne hagyja parlagon heverni korosztályának elalélt nőnemű tagjait szériatartozékként a közel ezer dolláros árban benne foglaltatik egy utánfutó is.

Forrás: Kid kustoms

1 komment

Címkék: játék gyerek jármű fiú

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr823976416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

létezőnick 2012.01.30. 14:31:29

agyonverném a kölköt ha meghúzná az oldalát a kertkapun!

Vitrinben viszont nagyon jól mutatna. Vagy csak én vagyok csóró ahhoz, hogy a gyerekre merjek bízni egy ilyet a lelki nyugalmam megőrzésével párhuzamosan.
süti beállítások módosítása