Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Aranyhaj

2012.02.02. 16:31 zaphodbb

Rendkívül egyszerű jelmez, örülök, hogy belebotlottam, érzem a zsigereimben, hogy a lányaim közül az egyik áldozatául fog esni farsangkor ennek az ötletnek. Csak okosan kell felvezetnem. Jó eséllyel a nagyobbikom lesz Aranyhaj, mert a kicsi közölte, hogy ő Bambi apukája akar lenni és ebből nem enged, bármennyire is győzködöm, hogy lehetetlent kíván tőlem.

Sok-sok sárga fonal és egy harisnya szükségeltetik csak hozzá, meg persze egy szép ruhácska, ami minden kislány szekrényében lapul alapból. Ahogy a képeken láthatjátok annyit kell csak tenni, hogy a harisnyát levágjuk a gyerek fejének méretére, kis sapkát csinálunk belőle.

A minimum két gombolyag fonalat letekerjük, összefogjuk, félbehajtva elkötjük, majd hozzáöltjük a harisnyasapka tetején a csomóhoz. Ezek után elrendezzük szépen, copfot kötünk neki és befonjuk, majd csicsázzuk, ahogy tetszik. Pont nekem való, pont jókor jött.

Forrás: Weekend Homemaker

Szólj hozzá!

Címkék: farsang gyerek kreativ jelmez sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr64050198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása