Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Divatos babák

2012.02.02. 12:23 szuperapu

Caroline Castagna-Suarez, azaz Simone babái már szerepeltek itt a blogon, amit az egyedi formavilágával játszva vívott ki. Az hogy újra ide kell citálnom nem az internet bőségszarujának akadozása miatt van, hanem azért mert új limitált darabszámú szériával örvendeztette meg a világ arra fogékony részét.

Mégpediglen a közelmúlt olyan divatteremtő popkult ikonjait álmodta babaalakba, akik szerinte napjaink forma-, szín-, és ízlésvilágát nagyban meghatározzák. Tette ezt úgy, hogy a kész produktumok felismerhetőek amellett, hogy a stílus maradt az eddigi. Így inkább tekinthetők tisztelgésnek, mint karikatúrának. Szóval mindenki felismeri David Bowie-t, Karl Lagerfeld-et, Chantal Thomass-t, Jean Paul Gautier-t, Albert Elbaz-t, Sonia Rykiel-t?

 

Forrás: French Blossom

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek szülő baba textil

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr784050359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása