Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Már megint a franciák!

2012.03.14. 08:23 felhasznalo

Alapvetően két stílusért vagyok totálisan oda gyerekdivat terén, de azokért nagyon: a skandinávokra jellemző retróért, és a franciák kifinomult, merész ruházataiért. Most is az utóbbira találtam egy remek példát, a La Princesse au petit pois-t - vagyis a Hercegnő és a Borsót.

A cég egyébként annyira francia, hogy ha az oldalon angol nyelvre vált az ember, a szöveg nagy része akkor is francia marad. De nem is ez a lényeg. Hanem a ruhák. Amelyek a franciákra jellemzően sötétebb alapszínekkel, viszonylag kevés mintával operálnak -  bár, ha van rajtuk, akkor az viszont cseppet sem visszafogott -, a szabásvonalak és az anyagválasztás miatt pedig az ember úgy érzi, mintha visszacsöppent volna a boldog békeidőkbe.

Forrás: La Princesse au petit pois

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek ruha kollekció textil gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr344300741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása